Best Western utökar i Asien - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Best Western utökar i Asien

Best Western utökar i Asien

Best Western har tecknat avtal för ett helt nytt, exklusivt hotell med 41 rum i landets huvudstad, Thimphu, i det fantastiska kungadömet Bhutan i Himalaya.

7 november 2014, uppdaterad: 7 november 2014

"Vi är mycket glada över att bli en av de första stora internationella hotellkedjor som etablerar sig i detta fantastiska land", säger Glenn de Souza, Vice President för International Operations för Asien och Mellanöstern. "Bhutan är verkligen ett paradis på jorden. Med dess hisnande berg och glaciärer, gamla kloster och en otrolig mångfald av sällsynta djur, erbjuder detta andliga land en oändlig mängd attraktioner för naturälskare och för den som vill upptäcka Himalayansk kultur."

Hotellet, som blir ett BEST WESTERN PLUS innebär att det kommer att innehålla ett urval av high-end gästfaciliteter, inklusive ett gym, spa, bar och terrass med utsikt över Thimphus silhuett. Hotellet kommer även ha ett konferensrum med mötesfaciliteter.

"Vi är glada över att kunna ta vår BEST WESTERN PLUS produkt till Bhutan, för att kunna erbjuda det ökande antalet besökare som reser till detta fascinerande land ett bredare utbud av bekvämligheter", tillade Mr de Souza.

Best Western har även öppnat hotell i Myanmar och Sri Lanka. Öppnandet av detta nya exklusiva hotell i Bhutan, i mitten av 2015, ökar Best Westerns regionala täckning till mer än 200 hotell i 24 länder i Asien och Mellanöstern.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.