Birka Cruises hemsida bäst i branschen - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Birka Cruises hemsida bäst i branschen

Birka Cruises hemsida bäst i branschen

Kryssningsföretaget Birka Cruises hemsida (www.birka.se) har fått bäst betyg inom rese- och turismbranschen i en undersökning från E-space Communication.
Besökarna på hemsidan har betygsatt sidans grafik, struktur, information, användarvänlighet och hur den motsvarar besökarens förväntningar.
Bäst betyg fick Birka Cruises för sin grafik.

1 juni 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Andra hemsidor i branschen som undersökts är bland andra Destination Gotland, Eckerölinjen och Scandlines. Fritidsresor, SJ och Arlanda Express ingår även i samma bransch som kontinuerligt undersöks av E-space.

– Vår hemsida är en av våra viktigaste kanaler för att nå både nya och gamla kunder, säger Lars Näslund, VD för Birka Cruises. Vi arbetar kontinuerligt med att göra den så informativ, snygg och lättillgänglig för våra kunder som möjligt. Därför är det självklart ett fantastiskt betyg att hemsidan blir utsedd som den bästa i branschen.

Snyggaste hemsidan
Birka Cruises nådde en poäng på 4,09 av 5 möjliga där branschindex ligger på 3,82. Besökarna är mest imponerade av hemsidans grafik som får 4,15 poäng.

Birka Cruises hemsida har legat på fem-i-topp-listan sedan 2006 och i augusti 2009 låg de på en andra plats innan de seglade upp på en stadig första plats vid månadsskiftet feb/mars 2010.

Lättillgänglig information
Drygt 7 av 10 (73,5 procent) av hemsidans besökare tycker att de enkelt hittar den information de söker när de besöker hemsidan. Och drygt 6 av 10 (60,5 procent) planerar att boka en resa inom 3 månader efter besöket på hemsidan.

Undersökningen är en pop-up-undersökning som kommer upp på hemsidan efter cirka två minuters besök. Totalt baseras resultatet på 8, 988 svar där ca 80 procent tidigare har rest med Birka Cruises och cirka 20 procent inte har rest tidigare. De tillfrågade kom främst från Stockholm, Västmanland, Södermanland, Gävleborg och ÖstergötlandSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.