Bli stjärnkock på Hooks Herrgård
Laga mat tillsammans är både en rolig och lärorik aktivitet, både för nybörjaren och köksproffset!
29 november 2011, uppdaterad: 28 maj 2013
Gruppen kan vara från 20 upp till 40 personer. Efter välkomstdrink och introduktion av kvällens kock, arbetar ni vidare i två-tre grupper. En grupp lagar mat, en annan får ‘Barkunskap’ och en tredje ‘Serverings- & duknings’ inspiration.
Aktiviteten 1st Class Kitchen innehåller:
Välkomstdrink & Introduktion med kvällens kock
Matlagning
Kökskunskap & hygien
Matlagningsmetodik
Matlagning tillsammans
Vinprovning
Servering & dukning
Dukning enligt konstens alla regler
Serveringsteknik & hygien
Vett & etikett
Bordsplacering & dekorering
Aktiviteten kan varieras beroende på gruppens önskningar och varar i 2-3 timmar, sedan avnjuts trerättersmiddagen ni har komponerat tillsammans. 1st class kitchen anordnas under januari-mars 2012.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.