Bliss att sova på Scandic - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Bliss att sova på Scandic

Bliss att sova på Scandic

Scandic väljer nu att köpa in sängen Bliss till ett antal av sina hotell. Sängen Bliss är världens första säng som kan anpassas för personlig komfort genom att hårdhetsgraden kan ställas in efter gästens individuella önskemål. Efter att Scandic testat och utvärderat sängen på hotell Scandic Anglais i Stockholm, har nu hotellkedjan valt att inleda ett samarbete med tillverkaren och erbjuda sängarna till fler gäster.

6 februari 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

– För Scandic är det avgörande att vi erbjuder bästa sängkomfort. När det nu dyker upp en möjlighet till individualisering vill vi vara först ut och erbjuda detta till våra kunder. Som Nordens ledande hotellaktör är vi vana att driva utvecklingen framåt genom att prova nya lösningar och innovationer. Vi är övertygade om att många gäster kommer uppskatta rum där gästen kan göra individuella inställningar av sängen för perfekt komfort, säger Pelle Ekman, Commercial Director i Scandic.

Den optimala hotellsängenBliss är världens första säng som kan anpassas efter personliga komfortönskemål oavsett gästens längd, vikt, kroppsform eller sovställning. Sängens fjädersystem justeras enkelt med hjälp av en fjärrkontroll - från extra hård till extra mjuk – till det perfekta komfortläget hittats. Gästerna kan till och med justera olika delar av sängen separat för stöd av rygg-, höft- och axelparti vilket gör personanpassningen än mer exakt. Sängen Bliss bygger på en svensk innovation som är världspatenterad.
– Vi har en fantastisk produkt som bör kunna bli starkt efterfrågad. Därför är det förstås extra roligt att just Nordens ledande hotellkedja väljer att samarbeta med oss och driva utvecklingen framåt också inom detta område. Det finns flera andra exempel på nyheter som i det närmaste blivit branschstandard efter att Scandic tagit initiativet, säger Mattias Sörensen, VD för Bliss Nordic.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.