BokningsBolaget expanderar söderut - | Konferensvärlden
Mötesnytt > BokningsBolaget expanderar söderut

BokningsBolaget expanderar söderut

Den första april 2009 startar BokningsBolaget verksamhet i södra Sverige. Basen kommer att ligga i Malmö men regionen kommer förutom Skåne att innefatta Småland, Blekinge och Danmark. Lars-Johan Magnusson blir regionsansvarig för BokningsBolaget i södra Sverige.

25 mars 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

- Vi trotsar den ekonomiska krisen genom den här satsningen som vi tror mycket på. Öresundsregionen är både spännande och expansiv. Närheten till kontinenten öppnar dessutom upp för nya marknader, säger han.

Lars-Johan Magnusson har 25 års erfarenhet av rese- och mötesindustrin. 1986 var han med och startade KonferensBokarna som 1992 gick ihop med BokningsBolaget.
Därefter har Lars-Johan haft ledande positioner i flera arrangörsbolag, bland annat som marknadschef på Lotus Travel under åtta år.

- Nu är cirkeln sluten och jag är tillbaka där jag en gång började men med den skillnaden att jag bor i Skåne. Det roliga med den här satsningen är att jag både kommer att beträda jungfrulig mark och arbeta med ett starkt och upparbetat varumärke.

BokningsBolaget har under alla år arbetat med konferensmarknaden i södra Sverige och har god kännedom om konferensanläggningarna här. Med en representation på plats tror BokningsBolaget att de har stora möjligheter att utveckla och fördjupa både samarbeten och kundrelationer.

- Ett Skånekontor har sedan en tid legat i vår framtidsstrategi. Vi öppnade i Göteborg för ett och ett halvt år sedan och nu har det blivit dags att kliva ytterligare ett steg söderut, säger Leif Bergström, vd BokningsBolaget. Vår förhoppning är att vi ska bli lika väl mottagna i södra Sverige som vi blev på Västkusten.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.