Bokningsbolaget lanserar ny engelsk hemsida - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Bokningsbolaget lanserar ny engelsk hemsida

Bokningsbolaget lanserar ny engelsk hemsida

Under namnet BBConferences ska Bokningsbolaget locka utländska konferens- och incentivegrupper till Sverige. I november 2009 lanserar de en helt ny hemsida - www.bbconferences.com - som har som målsättning att hjälpa utländska företag och agenter att hitta rätt leverantör i Sverige.

11 november 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Angelica Pettersson är projektledare på Bokningsbolaget och har fått i uppdrag att utveckla den del av verksamheten som på branschspråk kallas incoming:
- Vi har 25 års erfarenhet av konferenser i Sverige och kan verkligen den här marknaden.
Det är inget nytt att vi arbetar med utländska grupper som vill besöka Skandinavien men nu kan vi marknadsföra oss på bred front via internet.

Under 2009 har Bokningsbolaget/BBConferences arrangerat en rad stora internationella möten med gäster från hela världen. Eftersom Bokningsbolaget har alla konferenstjänster under sitt tak kan de tillhandahålla allt från innehåll och underhållning till flygbiljetter och deltagaradministration.

- De vanligaste är att jag syr ihop hela program där jag själv eller någon annan projektledare är med från ankomst till avresa. Konferensen kombineras med typiskt svenska aktiviteter som båtturer i skärgården, riddarspel i Visby, Bohusaftnar, fester på Vasamuseet och naturupplevelser i fjällen säger Angelica Pettersson.

Hon berättar att internationella grupper är vana vid en hög och detaljerad servicenivå och att Bokningsbolaget (BBConferences) nu hoppas på att den nya hemsidan ska visa på det breda utbud av tjänster som de kan hjälpa till med.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.