Boutiquehotell till Sveavägen - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Boutiquehotell till Sveavägen

Boutiquehotell till Sveavägen

Fastigheten på Sveavägen 44 i centrala Stockholm byggs just nu om och moderniseras. Första hyresgäst blir hotellkoncernen Nobis, med ett boutiquehotell innefattande 92 rum, restaurang, bar och konferens.

21 november 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Nobis kommer att hyra den äldsta delen av fastigheten, med adressen Sveavägen 48, som i sina tidiga dagar huserade en privat flickskola. Koncernen är en av Sveriges ledande inom hotell-, mötes- och restaurangnärningen, med verksamheter som Operakällaren, Café Opera, Stallmästaregården, Hotel Skeppsholmen och nya Nobis Hotel. Inflyttning är planerad till hösten 2013.
– Vi utvärderade och hittade ett flertal potentiellt framgångsrika användningar och koncept för den äldre delen av fastigheten. Läget, marknadsförutsättningarna och byggnadens vackra och annorlunda karaktär gör att den passar särskilt bra för hotellverksamhet. Dessutom skapar konceptet goda synergier och mervärden tillsammans med den moderna arbets- och mötesplats som vi nu skapar på Sveavägen 44. Att operatören blev en välrenommerad och framgångsrik koncern som Nobis känns väldigt roligt, säger Markus Pfister, Fastighetschef Kontor på Diligentia.

Hotellet på Sveavägen 48 kommer att uppföras i en klassisk och elegant miljö, inte helt olikt Nobis Hotel på Norrmalmstorg i Stockholm. Både rummen och restaurangen, med plats för 100 sittande gäster, planeras i tidlös anda med hög kvalitet, där byggnadens unika förutsättningar tas tillvara.
– Vi är jätteglada och stolta över att få bli första hyresgäst på Sveavägen 44 och operatörer av det blivande livsstilshotellet i Adolf Fredriks gamla flickskola. Vi ser fram emot att utveckla ett nytt kocept och att följa upp succéerarna med Hotel Skeppholmen och Nobis Hotel, säger Ralf Thalén, affärsutvecklingschef på Nobis AB.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.