Campa med Mornington Hotel i Bromma - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Campa med Mornington Hotel i Bromma

Campa med Mornington Hotel i Bromma

I sommar får alla gäster som checkar in på Mornington Hotel i Bromma ett ”campingkitt” och tillhörande picknickkorg. För att kunna utforska Stockholm ingår även fritt lån av cykel och den som vill uppleva stadens alla öar från vattnet kan låna hotellets kajaker.

10 juni 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Under sommaren kan alla gäster på Mornington Hotel i Bromma som bokar sommarens storstads- och outdoorpaket, låna hotellets campingutrustning. Då ingår tält, liggunderlag och trangiakök. Med sig får man även en picknickkorg med godsaker från hotellets frukostbuffé och termos med nybryggt kaffe.

Cykel med plats för kabinväskanMornington Hotel ligger ett stenkast från Bromma flygplats. För resenärer som flyger med Malmö Aviation finns 20 cyklar parkerade vid flygplatsen som är fria att låna för hotellets gäster. Cykeln har en cykelkorg anpassad för en kabinväska och med en cykeltur på 1,9 kilometer når man hotellets reception.
– Vi vill att alla våra gäster ska ha en möjlighet att aktivera sig. Under sommaren kan du i samband med din hotellvistelse låna vårt campingkitt och en kajak för en härlig skärgårdsutflykt. För den som vill vara kvar på hotellet finns möjlighet att träna i vår Health Club, koppla av med en massage eller besöka vår 12 meter långa penthousebastu med takterrass, säger Märit Andersson, hotelldirektör på Mornington Hotel Bromma.

Hotellrum med personlig tränareHotell Mornington i Bromma har sex olika rumskategorier från single economy till double executive. Alla rum har ’in-room-library’, dvd-spelare och kostnadsfri tillgång till Health Club och hotellets alla aktiviteter. I Morningtons Get movin´- rum ingår dessutom egen personlig tränare alternativt en 25-minuters massage.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.