Carola på Happy Tammsvik i sommar - | Konferensvärlden
Carola
Lisa Ajax
Mötesnytt > Carola på Happy Tammsvik i sommar

Carola på Happy Tammsvik i sommar

Nöje Den 29 augusti gör den folkkära artisten Carola ett stopp på mötesplatsen Happy Tammsvik under sin bejublade sommarturné. Igår släpptes biljetterna till Happy Summershow 2015.

29 maj 2015, uppdaterad: 3 juni 2015

Arrangemanget inleds med förfest till tonerna av förbanden Bring The Hat och Lisa Ajax. Klockan 19 välkomnas Carola på scenen och efter konserten fortsätter festen med schlagerbar och DJ samt gästspelande bartender. För hungrig publik i alla åldrar med olika smaker finns allt från burgare, sallader, wraps, schyssta korvar, smörgåsar, pizzaslice mm.

- Det blir en folkfest för alla åldrar, säger hotelldirektör Ulrika Bergström och uppmanar till en generationsöverskridande aktivitet.

- Bjud med mamma, brorsan, kollegan, maken, bästa vännerna och farmor så klart. Jag vågar lova att ni kommer att ha en rolig kväll. För att förenkla för publiken har vi satt in gratisbussar som pendlar mellan Bro Station och Happy Tammsvik hela eftermiddagen/kvällen.

Carola har varit ständigt aktuell sedan hon som tidig tonåring sjöng sig in i våra svenska hjärtan med Främling. Hennes karriär sträcker sig över tre decennier och i bagaget finns hela 13 guld- och platinasäljande album. I fjol deltog hon i TV-programmet ”Så mycket bättre” där hon bland annat framförde en oändligt hyllad version av Ola Salos Tell me the night is over. Igår inledde hon sin turné med ett bejublat framträdande på Gröna Lund med 6000 personer i publiken.

- Nu känns tiden rätt för mig att åka ut på turné med mina nya och största hits. Den senaste tidens nytändning har fått mig att utvecklas och jag upplever en av de lyckligaste perioderna i mitt liv just nu, säger Carola om turnén.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.