Caroline Roosmark ställer ut på Operakällarens Verandan - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Caroline Roosmark ställer ut på Operakällarens Verandan

Caroline Roosmark ställer ut på Operakällarens Verandan

För sjunde året i rad presenterar fotografen Caroline Roosmark tillsammans med journalisten Åsa Mattsson kalendern "Årets kvinnor och Män". Här porträtteras 12 kända svenskar kända med kända sagor, myter och roller som utgångspunkt.

27 januari 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Medverkande i årets kalender är Sven Wollter, Anne-Lie Rydé, Dregen, Erland Josephson, Petra Mede mfl. Kalenderprojektet tillägnas Fryshuset och deras arbete med att bland annat förebygga och motverka gatu- och ungdomsvåldet. Detta år går 15 kronor per såld kalender till deras verksamhet ”Barn till ensamma mammor”.

Utställningen visas på Operakällarens matsalsbar Verandan från 26 januari.

Caroline Roosmark är en av Sveriges mest kända fotografer, uppmärksammad inte minst för sina fantastiska och säregna personporträtt. Hon har haft flera egna utställningar, deltagit i samlingsutställningar, bland annat på Moderna Museet och Liljevalchs och Kulturhuset samt gett ut boken "Sexualitet" tillsammans med Nina Yderberg. Hon har arbetat både dokumentärt och i studio, både inom reklam och redaktionellt.

Åsa Mattsson är en välkänd journalist, debattör och författare. Hon var i över 20 år knuten till Aftonbladet, främst som feministisk krönikör, men hon har även varit radioproducent, programledare för TV-Stockholm samt frilansat för de flesta större magasin. 2006 startade hon kvinnosajten Salongk.se. Åsa har genom åren uppskattats för sina personporträtt av författare, skådespelare och artister och har även skrivit romanerna "Solitär" (W&W 1993) och nyss utkomna "SalongF" (Optimal 2008).Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.