Cecilia Lind och Jyrki Sahamies SHRs unga stjärnor 2011 - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Cecilia Lind och Jyrki Sahamies SHRs unga stjärnor 2011

Cecilia Lind och Jyrki Sahamies SHRs unga stjärnor 2011

Cecilia Lind, marknadschef på Bergendal Meetings och Jyrki Sahamies, Executive Housekeeper på Grand Hôtel, korades till Årets unga branschstjärnor 2011 på SHR Stockholms branschmingel den 14 februari på Café Opera. Stipendiaterna tilldelas 40 000 kronor vardera.

16 februari 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Regionförening SHR Stockholm delar årligen ut två stipendier till en kille och en tjej verksamma inom Stockholms besöksnäring. Stipendierna delas ut till medarbetare som utmärkt sig på ett särskilt lysande sätt och på ett positivt sätt bidragit till företagets utveckling. Det är arbetsgivaren som nominerar sina medarbetare och SHR Stockholm som utser vinnaren. Syftet med stipendierna är att de ska användas till vidare förkovran och utveckling inom branschen. Pengarna kommer från SHR Stockholms fondförvaltning, Tyra och Agnar Meurlings stiftelse.
– Detta är ett lysande sätt för en arbetsgivare att särskilt uppmärksamma en stjärna på jobbet, säger Sunniva Fallan Röd, Hotelldirektör på Rica Hotel Kungsgatan och en av juryns medlemmar.

För Cecilia Lind, marknadschef på Bergendal Meetings, vinnare av Årets unga branschstjärna 2011 lyder juryns motivering:
”Årets unga kvinnliga branschstjärna är drivande, prestigelös och målinriktad. Hon har med stort engagemang och värdefull kunskap varit en av nyckelpersonerna i företagets positiva utveckling de senaste åren. Hon tar självständigt till sig ny teknik och trender inom marknadsföring och försäljning som hon applicerar på företaget med fantastiska resultat.”

För Jyrki Sahamies, Executive Housekeeper på Grand Hôtel, vinnare av Årets unga branschstjärna 2011 lyder juryns motivering:

”Ett genuint branschintresse och målmedvetenhet kännetecknar Årets unga manliga branschstjärna. Med en stor dos humor, enastående energi och ett engagemang utöver det vanliga är det för oss helt självklart att denna stjärna kommer att fortsätta utvecklas inom branschen och gå mycket långt.”

Juryn består av Sunniva Fallan Röd, Rica Hotel Kungsgatan, Mats Bengtsson, Collector´s Hotels, Carin Olson Theander ,Spårvagnshallarna, Kenneth Kovanen, Nygårds Värdshus.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.