Charlotte Perrelli i stor julshow på Grand Hôtel - | Konferensvärlden
Charlotte Perrelli i årets stora julshow på Grand Hôtel
Mötesnytt > Charlotte Perrelli i stor julshow på Grand Hôtel

Charlotte Perrelli i stor julshow på Grand Hôtel

Nöje I år bjuder Grand Hôtel in till julshowen Tusen och en natt signerad en av landets mest framgångsrika artister, Charlotte Perrelli. Det blir en magisk kväll med en härlig blandning av fartfyllda låtar och ballader.

12 maj 2015, uppdaterad: 29 maj 2015

Från och med den 21 november dukar Grand Hôtel upp till julbord dignande av hemlagad julmat och säsongens delikatesser. På scen tar Charlotte Perrelli plats för en helkväll med storslagen musik. Hon blandar fullt ös med stämningsfulla ballader och musikal med nattklubb i en skön och avspänd atmosfär. Showen är som Aladdins lampa - önska dig vad som helst, allt kan hända.

– Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest uppskattade artister som medverkat i musikaler och vunnit Eurovision Song Contest, så det känns förstås jätteroligt att ha henne här på Grand Hôtel i juletid. Vi vill verkligen bjuda våra gäster på en härlig showupplevelse och där passar Charlotte in perfekt, säger Pia Djupmark, vd för Grand Hôtel.

Charlotte Perrelli följer i raden av folkkära artister som uppträtt med julshow på Grand Hôtel genom åren. Tidigare år har publiken njutit av Jerry Williams, Jill Johnson, Orup och nu senast Björn Skifs.

– Det känns superhärligt att få göra en julshow på Grand Hôtel. Jag ska se till att bjuda publiken på en riktig show, säger Charlotte Perrelli.

Showen Tusen och en natt kan ses från den 21 november till och med den 19 december. Biljetterna släpps den 19 maj och i priset inkluderas Grand Hôtels härliga julbord. Priset på biljetterna ligger på mellan 1395 - 1495 kr. Det finns också möjlighet till ett begränsat antal barplatser utan julbord med priser från 595 kronor. Biljetterna bokas via grandhotel.se.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.