Cityfinder guidar till Stockholms bästa vattenhål - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Cityfinder guidar till Stockholms bästa vattenhål

Cityfinder guidar till Stockholms bästa vattenhål

Nylanserade sajten Cityfinder.se bjuder på 360-graders virtuella visningar av Stockholms bästa ställen. Därigenom kan stockholmare och besökare uppleva restaurangen eller besöksmålet på nätet före bokning. Google utvecklar en liknande tjänst för visningar av exteriörer, men Cityfinder är först ut i Sverige och fokuserar i första hand på interiörer.

14 november 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Cityfinder erbjuder ett virtuellt besök på allt från caféer, restauranger och hotell till museer, gym, parker och köpcentrum. Besökaren klickar på en karta och får upp ett fönster med 360-gradersvisningar av interiören, fakta och inom kort andra besökares recensioner. Idag innehåller Cityfinder 1 700 ställen och fler läggs till varje vecka. Exempelvis kan man göra ett virtuellt besök i Kaknästornet, se interiören på Eriks Gondolen före bordsbokningen, och besöka Hallwylska muséet.
– Vi har hitintills haft en fotograf som arbetat heltid över ett år med att fota runt om i Stockholm och arbetet fortsätter, säger Patrick Sävström, vd Photo Concept som är företaget bakom Cityfinder. Och till skillnad från Googles Streetview som finns i ett antal länder erbjuder vi interiörbilder.

Det är gratis för företag att finnas med på sajten. Även fotograferingen är gratis och företagen som är med får fritt använda fotomaterialet genom att länka bilderna till sin sajt. På så sätt ska tjänsten bli så komplett som möjligt

Photo Concept är redan på gång med andra europeiska länder. Först ut är Oslo. Företaget räknar med att erbjuda motsvarande tjänst i två till sex nya städer under 2012. I november lanseras dessutom en mobil version av Cityfinder. Målet är att inom ett år vara den främsta guiden för turister och stadsbor som söker information och inspiration för sin vistelse i staden.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.