Clarion Hotels utnämnt till Sveriges bästa hotellkedja - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Clarion Hotels utnämnt till Sveriges bästa hotellkedja

Clarion Hotels utnämnt till Sveriges bästa hotellkedja

Sent på torsdagskvällen tilldelades Clarion Hotels prestigefyllda Grand Travel Award 2010 i kategorin ”Bästa Hotellkedja Sverige”. Vinnarna i tävlingen har röstats fram av 600 svenska resesäljare.

17 februari 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Grand Travel Awards 2010 korade resebranschens vinnare för 18:e året i rad. Det festliga evenemanget arrangerades av affärs- och branschtidningen Travel News och hölls på Grand Hôtel Stockholm. Clarion Hotels, som ingår i koncernen Choice Hotels, tog för första gången hem den hedersfyllda titeln ”Bästa Hotellkedja Sverige”.

Clarion Hotels, med varumärkesdirektör Katalin Paldeak Pålsson i spetsen, har från starten för fyra år sedan lyckats göra Clarion till ett av Nordens ledande hotellvarumärken. En stor del i framgången är det målmedvetna arbetet med konceptet ”Attitude at Clarion”. Konceptet har tydligt ökat såväl gästernas som medarbetarnas trivsel.
– Fantastiskt roligt att vi fick detta åtråvärda pris. Vi arbetar mycket målmedvetet med mjuka värden på Clarion Hotels och den här titeln bekräftar att vi ligger i framkant. Framtidens hotell ska vara mer än en säng för natten. Vi kan redan idag erbjuda gästerna unika upplevelser och satsar på att skapa levande mötesplatser där gästen möter stadens puls och atmosfär även innanför hotellets väggar, säger Katalin Paldeak Pålsson, direktör Clarion Hotels Norden.

Urban Lingmerth är försäljningsdirektör på Via Travel och har även suttit med i juryn som utser de nominerade hotellen i Grand Travel Awards och han är inte förvånad.
– Det är en välförtjänt utnämning. Clarion har på kort tid lyckats etablera sig som en hotellkedja som står för en genomgående hög kvalitet. Det som verkligen utmärker kedjan är att de har skapat förstaklasshotell med internationell känsla med en välkomnande, trivsam och spännande atmosfär. På Clarion händer det lite mer, vilket tilltalar många typer av resenärer samtidigt som resesäljarna är trygga med att rekommendera Clarion till sina kunder.

Clarion Hotels har 20 förstklassiga affärshotell på den nordiska marknaden. Clarion Hotels ser nu framåt med tillförsikt och expanderar inom kort med ytterligare två uppseendeväckande hotell i Sverige på strategiskt viktiga platser – Arlanda och Göteborg.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.