Compro Möten & Event - nytt bolag samlar unik kompetens för mötesbranschen - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Compro Möten & Event - nytt bolag samlar unik kompetens för mötesbranschen

Compro Möten & Event - nytt bolag samlar unik kompetens för mötesbranschen

Mötestrender Svensk Mötesdesign, Konferensguiden.se, Konferensvärlden
& Lindau Artist & Talare bildar Compro Möten & Event. Bokningsbolaget Svensk Mötesdesign har tagit initiativet till en ny konstellation i mötesindustrin. Som ett led i att bli en stark och komplett leverantör av konferenser och eventarrangemang till såväl kunder som konferensanläggningar/hotell går Svensk Mötesdesign samman med Lindau Artist & Talare, Konferensguiden.se och tidningen Konferensvärlden. Samgåendet ger en stark marknadsnärvaro och erbjuder en samlad erfarenhet av mötesindustrin från olika perspektiv.

21 augusti 2015, uppdaterad: 25 september 2017

Sammanslagningen mellan bokningsbolaget Svensk Mötesdesign, branschtidningen Konferensvärlden, artist- och talarförmedlingen Lindau och nättjänsten Konferensguiden.se ger marknaden en unik aktör i branschen.

– För våra kunder innebär vår nya konstellation att vi kan ge en fullständig och komplett hjälp av konferensarrangemang. Vår samlade erfarenhet med olika perspektiv erbjuder mötesköparen en enkelhet, en kompetens och en smidighet utöver det vanliga som är svår att hitta någon annanstans. Genom en kanal erbjuds kunden en helhetslösning för sitt möte, säger Katarina Niss, Marknads- & Försäljningschef på Compro Möten & Event.

Erik Bergdorf, VD, fyller i:
– Vårt samarbete med Sveriges tongivande hotell- och konferensanläggningar utvecklas vidare som en effekt av vårt samgående och vi har nu möjlighet att väsentligt öka antalet förmedlade konferenser till dem, genom våra olika marknadskanaler. Vår bredd i verksamheten ger konferensanläggningar fler affärer och konferensköpande kunder får en komplett hjälp. Det måste ändå ses som unikt i vår bransch.

Om de samgående verksamheterna:
Konferensvärlden – Sveriges ledande konferenstidning fokuserar nu på att bli en kraftfull kundtidning mot en klockren köpande målgrupp av konferenser och events. Vi förstärker en redan stark distribution mot slutkund.

Konferensguiden.se – Den lilla katalogen, som ursprungligen kom ut som trycksak redan 1986, har nu blivit en av de starkaste söktjänsterna på internet och av Google högst rankade sökportalen över Sveriges alla mötesplatser.

Lindau Artist & Talare – en av Sveriges äldsta och mest respekterade artist- och talarförmedling, förmedlar allt från trubadurer, coverband, stand up till välkända artister. De förmedlar även flertalet av Sveriges mest anlitade talare.

Svensk Mötesdesign – Väletablerat och i branschen respekterat bokningsbolag med gediget kunnande. Svensk Mötesdesign är ett av få bokningsbolag i Sverige som arbetar helt oberoende, kostnadsfritt och utan prispåslag.

Compro Möten & Event står även bakom de framgångsrika kundeventen Lyxtorsdag och Happy Meetings samt mötesmässan Mötestorget.

 

För ytterligare information:
Erik Bergdorf, VD Compro Möten & Event, telefon: 08 459 2400/30
Katarina Niss, Marknads- och Försäljningschef, telefon: 020-10 00 59/070-540 12 98Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.