Congrex ordnar miljöseminarium - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Congrex ordnar miljöseminarium

Congrex ordnar miljöseminarium

Säkerhet och miljöengagemang blir alltmer viktigt för konferensbokare. Nu ordnar Congrex Sweden ett seminarium på temat, för anläggningar. Miljö- och säkerhetsföretag medverkar för information om möjligheter med certifiering eller märkning. De som av miljöskäl inte vill resa till seminariet, kan delta via webcast.

28 oktober 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Trygghet, långsiktighet och hållbarhet är vad allt fler prioriterar, när de bokar konferens, berättar Lena Fletcher, vd på Congrex Sweden AB. Det finns ett stort miljöengagemang, och allt fler efterfrågar miljömärkta och certifierade anläggningar.

Nu ordnar Congrex ett seminarium för konferensanläggningar, som en del av sin satsning på dessa frågor. På programmet står bland annat en presentation av Congrex miljö- och säkerhetsvision.
– Vi satsar stort på att leverera säkra och miljösmarta lösningar för våra kunder, medarbetare och samarbetspartner, säger Lena Fletcher. Dessa områden kommer att vara helt affärsavgörande inom en snar framtid.

I seminariet medverkar representanter från miljöföretagen Safehotels Alliance, The Green Key och Svanen. Med dem kan seminariedeltagarna diskutera, och få information om vilka möjligheter certifiering och märkningar kan ge just deras anläggningar. Den som tecknar samarbetsavtal med Congrex för 2012, får även rabatt hos dessa miljöföretag.

Seminariet är ett halvdagsseminarium, som äger rum måndagen den 7 november på Scandic Grand Central i Stockholm.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.