Congrex/SKD Euroconf rekryterar toppnamn inom försäljning - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Congrex/SKD Euroconf rekryterar toppnamn inom försäljning

Congrex/SKD Euroconf rekryterar toppnamn inom försäljning

25 november 2008, uppdaterad: 28 maj 2013

Helena Larson tillträder som Corporate Sales Director hos Congrex/SKD Euroconf under december månad. Helena kommer närmast från en tjänst som försäljningschef på Bokningsbolaget. Tidigare har hon med stor framgång arbetat med försäljning hos Choice Hotels Sweden och Haga Konferensslott. Helena kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och ha ansvar för all försäljning av företagsmöten i Norden.

- Jag är mycket glad att kunna hälsa Helena välkommen till oss. Hon har en imponerande bakgrund och meritlista, med över 15 års säljerfarenhet från branschen. Helenas uppgift är att bygga det starkaste säljteamet på den Nordiska marknaden för företagsmöten och driva vår fortsatta tillväxt, säger Antonio Gozzo, VD Congrex/SKD Euroconf.

Helena Larson kommer närmast från konkurrenten Bokningsbolaget. Dessförinnan var hon försäljningschef och key account manager hos Choice Hotels Sweden. Under sina tio år hos hotellkedjan ansvarade hon för att bygga upp kundbasen och utveckla försäljningsverksamheten på huvudkontoret och ute på de enskilda hotellen.

- Fler och fler företag väljer att konsolidera sina mötesinköp för att få kontroll över kvalitet och kostnader. Jag ser Congrex/SKD Euroconf som det ledande företaget inom mötesindustrin och för mig är det därför en spännande utmaning att få leda och utveckla försäljningsarbetet framöver, säger Helena Larson.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.