Designa ditt eget hotellrum - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Designa ditt eget hotellrum

Designa ditt eget hotellrum

Radisson Blu bjuder in alla inredningstokiga och hotellälskare till en tävling där man får designa sitt eget drömhotellrum. Första pris är att rummet förverkligas och att få bo i det i 30 dagar.

18 augusti 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Kanske har du en inredningsarkitekt boende inom dig eller älskar du att bo på hotell men har ännu inte hittat ditt drömhotellrum? Oavsett vilket så har du nu chansen att släppa loss din kreativitet och designa det ultimata hotellrummet i en tävling som Radisson Blu anordnar.

Deltagarna väljer själv vilket hotell, av åtta medverkande hotell i Europa, som deras hotellrum ska förverkligas i. För att lämna sitt bidrag, en så kallad mood board, till tävlingen går man in på http://www.design.radissonblu.com/se/index.html. Tio finalbidrag, bestående av de fem bidragen med flest röster i omröstningen online och fem bidrag som handplockats av en internationell jury, tävlar sedan om det fantastiska priset.

Förstapriset i tävlingen innebär att det utvalda hotellrummet blir verklighet och att vinnaren, i sällskap av ytterligare en person, får bo i det egendesignade rummet i hela 30 dagar under ett år. Givetvis ingår också frukost i priset! Men de övriga finalisterna går absolut inte lottlösa utan får en weekend-vistelse, två nätter i ett standarddubbelrum, på det hotell som vinnaren valt.

Tävlingen pågår till den 30 augusti och den slutliga vinnaren, som utses av juryn och offentliggörs i september.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.