Drömmöten på Thorskogs Slott - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Drömmöten på Thorskogs Slott

Drömmöten på Thorskogs Slott

Smaka på det goda livet och möts i ljuvlig slottsmiljö.

4 juni 2014,

Foto: Lisa Nestorsson

På Thorskogs Slott finns alla möjligheter att skapa sitt drömmöte – vare sig det gäller konferenser eller kvalitetstid med släkt, vänner eller sitt livs kärlek. Här har man nämligen specialiserat sig på att möta sina gästers behov och ge service i världsklass, oavsett önskemål.

– Vi tar reda på så mycket vi kan om gästernas behov och förväntningar redan innan de kommer till oss, för att kunna bemöta dem på bästa sätt, säger Lena Jonsson, slottets ägarinna sedan 28 år tillbaka.

Kreativa konferenser i rogivande miljö, weekendarrangemang för privatgäster och inte minst sagolika bröllop är tre av slottets specialiteter. Givetvis med fantastiska matupplevelser i fokus.

Tid för kreativa tankar

Slottet ligger bara 35 minuter från Göteborg men ger totalt miljöombyte. Här byts storstadsbrus mot tystnad och stilla fågelkvitter, asfalt mot gröna ängar. Den perfekta platsen för konferensgäster som vill få tid att tänka klart tankar, bli kreativa och fokusera på mötet.

– Vi brukar säga att hos oss får du tid för tanke och ro för själen och vi får ofta höra från våra gäster att ”vi hinner så mycket när vi är hos er”. Här finns inga störande moment som stjäl uppmärksamhet. Det är en av anledningarna till att många konferensgäster väljer att komma tillbaka till oss.

Den största möteslokalen rymmer 120 personer och heter Orangeriet. De stora fönstren ut mot den vackra naturen ger en fri utomhuskänsla. Vill man ha riktiga naturupplevelser finns många möjligheter.

– Det brukar vara uppskattat att golfa på någon av de åtta golfbanorna som ligger inom 20 minuters radie från oss. Man kan också skjuta lerduvor, spela boule, njuta av frisk luft i slottsparken eller ta en power walk i den vackra naturen. I skogsgläntan, som ligger precis här i närheten, är det populärt att göra upp öppen eld under tak och njuta av lunch eller kaffe till den sprakande brasan.

Kungliga bröllop

Brudparet som vill känna sig som en prins och prinsessa för en dag hamnar också helt rätt här. Man har två bröllopskoordinatorer som hjälper till med allt ifrån att välja vigselplats till att ordna med frisör, makeup, musik och blommor.

– Vi har ofta tvådagars bröllop då man hyr hela slottet, äter en grill- eller mingelbuffé första kvällen, ordnar aktiviteter för gästerna med enklare lunch i slottsparken på bröllopsdagen för att sedan samlas till vigsel och vackra festdukade matsalar med fyrarätters slottsmiddag under kristallkronornas sken.

Det ljuva livet

För den som privat vill njuta extra mycket av livet finns det sköna sommarpaket att boka in sig på. Till exempel har man möjlighet att hämta ut en lyxig picknickkorg på dagen och äta trerätters middag på kvällen. Eller vad sägs om en weekend med ett glas mousserande, afternoon tea, fyrarätters slottsmiddag och övernattning? I priset ingår också frukost, den sagolika slottskänslan och spännande historier från förr!

Om Thorskogs Slott:

• Här finns sex konferensrum, det största tar 120 personer.

• Slottet har cirka 80 bäddar (fler kan ordnas i omnejd vid behov).

• Alla gästrum har en egen historia och rummen är döpta efter tidigare ägare eller ting med anknytning till verksamheter som genom åren funnits på platsen, såsom en smedja och en kvarn.

• Kökschef är Daniel Källström, tidigare souschef på Leif Mannerströms ”Sjömagasinet” i Göteborg.

• Förutom service och mat i världsklass jobbar man med att ta fram både slottskänslan och känslan av ”välkommen hem”.

Bokar ni konferens innan den 11 juli får ni specialpris. Läs mer på www.thorskogsslott.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.