easyFairs KONFEX & EVENTS:10-årsjubileum i Göteborg och arrangerar ny affärsresedel - | Konferensvärlden
Mötesnytt > easyFairs KONFEX & EVENTS:10-årsjubileum i Göteborg och arrangerar ny affärsresedel

easyFairs KONFEX & EVENTS:10-årsjubileum i Göteborg och arrangerar ny affärsresedel

I slutet av januari i Stockholm och i början av februari i Göteborg är det dags för easyFairs KONFEX & EVENTS, mässorna som är speciellt anpassade för de som bokar och planerar möten, events och affärsresor. Under två mässdagar träffar besökarna utställare som visar hotell-, spa- och konferensanläggningar, kursgårdar och slott, eventföretag, festfixare samt transport- och reseföretag. Mässan i Göteborg firar 10 år och slår därför på stort med kända talare som Thomas Ravelli, ostronprovning och fartfyllda events samtidigt som mässan i Stockholm utökar med en affärsresedel.

25 november 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

– Vi är stolta över att ha möjligheten att få presentera ett så digert och omfattande seminarieprogram. Utöver Thomas Ravelli kommer bland annat Lasse ”brandmannen” Gustavson, Emma Pihl och Olof Röhlander, säger Annette Sturesson, projektledare för båda mässorna. Hon påpekar också att utöver seminarieprogrammet kommer det att vara mycket andra aktiviteter på mässorna i båda städerna. Inspiration är viktigt för mässans besökare för att kunna skapa nästa möte eller event, fortsätter Annette.

På mässan visar utställarna nyheter och inspiration för alla företag som skjutit upp sina möten och events under lågkonjunkturen. I branschen lyser det framtidshopp och en tro på att botten är nådd. Utställarna är sugna på att visa upp sig och har intressanta erbjudanden. Den nya affärsresedelen på mässan i Stockholm har utställare inom resebyråer, bokningssystem och taxi mm.

– I Göteborg är mässan uppskattad och i år firar mässan 10-årsjubileum, vilket visar att det finns ett behov av den här typen av mässa när både utställare och besökare återkommer år efter år, avslutar Annette Sturesson

easyFairs KONFEX & EVENTS / AFFÄRSRESA arrangeras den 26 - 27 januari på Kistamässan i Stockholm och den 10 – 11 februari i Eriksbergshallen i GöteborgSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.