Ekoturism som upplevelsepresent - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ekoturism som upplevelsepresent

Ekoturism som upplevelsepresent

Ge bort en kvalitetsmärkt upplevelse i naturen! Nu lanserar upplevelseföretaget Smartbox svensk ekoturism med Naturens Bästa som tema. Smartbox Naturens Bästa, som kommer att finnas i butik i mitten av november, innehåller 15 olika naturupplevelser för två personer. Mottagaren kan bland annat välja mellan hundspann, klättring, safaris, kajak och flottfärd.

22 oktober 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Ett urval av de bästa naturupplevelserna i Sverige i trevlig presentförpackning blir en grön kandidat till årets julklapp. Smartbox lanserar nu Naturens Bästa som upplevelsetema på en av sina boxar. Den nya boxen innehåller olika hundspannsturer, flera kajakpaddlingar, besök på ekologisk gård, forspaddling, klättring, viltsafaris, naturvandring, timmerflottsfärd, fågelkurs och skogsäventyr i kolarkoja. Allt gäller för två personer. Mottagaren väljer själv sin upplevelse - från Öland i söder till Kiruna i norr.

– Tack vare Naturens Bästa ger vi nu våra kunder ett ekoturismmärkt alternativ att välja på, säger Mats Ekberg, produktchef på Smartbox.
– Kvalitetsmärkningen har ju redan vaskat fram ett stort antal guldkorn bland de främsta arrangörerna i Sverige. Dessutom delar vi märkningens principer kring miljö, lokal prägel, naturskydd och gott värdskap. Detta hoppas vi också ska stimulera branschen till att utveckla och kvalitetssäkra än fler naturupplevelser med omtanke, respekt och kunskap om den natur som våra kunder besöker.

Bakom kvalitetsmärkningen Naturens Bästa står Svenska Ekoturismföreningen tillsammans med Svenska Naturskyddsföreningen och VisitSweden.
– Det här är ett suveränt sätt att ge bort något av det roligaste man kan göra i svensk natur. Det är stora upplevelser som dessutom tar hänsyn till både natur och kultur. Smartbox är en väldigt intressant kanal för att nå ut med kvalitetsmärkt ekoturism till breda och nya kundgrupper, säger Dan Jonasson, Svenska Ekoturismföreningens generalsekreterare.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.