En hel dag för dig som bokar möten och event! - | Konferensvärlden
Mötesnytt > En hel dag för dig som bokar möten och event!

En hel dag för dig som bokar möten och event!

Välkommen till Mötestorget Stockholm den 23 september på Kulturhuset Stadsteatern. Det blir en lärorik och inspirerande dag där du kan knyta kontakter med företag från mötes- & eventbranschen!

12 augusti 2014, uppdaterad: 20 augusti 2014

På Mötestorget minglar du i egen takt runt bland cirka 25 utställare från mötes- och eventbranschen. Här har du alla möjligheter att knyta användbara kontakter och uppdatera dig om senaste nytt och kommande trender. Under dagen bjuder vi på föreläsningar från några av Sveriges mest eftertraktade föreläsare:

Kl 11.00
Fredrik Holmström,
CEO på Social Media Lab:

Strategisk marknadsföring i sociala medier

Lyckas med kampanjer i sociala medier! Framgångstips och inspiration får vi av Fredrik Holmström, vd på Social Media Lab – en digital byrå specialiserad på marknadsföring i just sociala medier. Fredrik hanterar dagligen frågeställningar kring möjligheterna med olika marknadsföringskampanjer på sociala plattformar som Facebook och Instagram. Föreläsningen bjuder också på tips kring resultatuppföljning och saker som är bra att tänka på när man tittar på mätbara mål.

Kl 13.00
Klas Hallberg, 
föreläsare och författare:

Hedra mysteriet – välkomna förvirringen för att prestera och må bättre

Ibland måste vi helt enkelt släppa målstyrnings- och budgetprocesser eller scorecards och våga göra det som verkligen är viktigt. Kom till Klas Hallbergs föreläsning för att lära dig hur du arbetar mindre och får mer gjort, för att bli totalt förvirrad och för att hitta balansen mellan att styra upp och släppa taget. Författaren bakom ”Hedra mysteriet – mindfulness på värmländska”, ”Hångla mer!” och ”YCDBRALAI: You Can’t Do Business Running Around Like An Idiot” hjälper oss att fokusera på vad som är viktigast, för att nå resultat och må bra – både på jobbet och hemma.

Kl 15.00
Per Furumo, 
konsult i muntlig framställning, retorik och presentationsteknik:
  
Tydlighet är ledordet för både intern och extern kommunikation

Hur får man en publik, eller en enda person för den delen, att vilja lyssna på det man säger? Hur fångar och fängslar man någon och når fram med sitt budskap på absolut bästa sätt? Det får du veta om du kommer till Per Furumos föreläsning på Mötestorget den 23 september. Vad vi säger är såklart viktigt men hur vi säger det kan vara direkt avgörande. Kom och lär dig att formulera, förpacka och förmedla på ett sätt som får uttryck att lämna avtryck. 

Eventet är helt kostnadsfritt och exklusivt för dig som jobbar med att boka, arrangera och köpa möten konferenser och event på företag. Läs mer och anmäl dig här!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.