En ny hotellgrupp etablerar sig - | Konferensvärlden
Mötesnytt > En ny hotellgrupp etablerar sig

En ny hotellgrupp etablerar sig

Art Nouveau-hotellet Esplanade på Strandvägen, ett av Stockholms mest anrika hotell, får ny ägare i form av Charlotte Mannerson. Charlotte förvärvade Pärlan Hotell på Östermalm den första oktober i år. Chalotte äger sedan tidigare Clarion Collection Hotel Wellington på Östermalm och är delägare i Storhogna Högfjällshotell & SPA i Vemdalen.

11 november 2014,

Med totalt tre hotell på Östermalm och ett skidhotell i Vemdalen, skapar Charlotte Mannerson en hotellgrupp med ett starkt helhetserbjudande. De båda nya hotellen är att de ligger inom en radie om 400 meter från Clarion Collection Hotel Wellington, Stockholm, som Charlotte ägt sedan 2004.

Pärlan Hotell en Östermalmsvåning på 300 kvm med nio rum. I och med övertagandet får hotellet nytt namn: Wellingtons Pärla.
Hotel Esplanade med sina 34 rum är en pampig jugendbyggnad med vy över Nybroviken och Charlotte tar över hotellet från och med den tredje november.

- Jag är oerhört glad över nyförvärven och det ska bli mycket inspirerande och roligt att tillsammans med mitt duktiga hotellteam utveckla verksamheterna, säger Charlotte Mannerson (till höger i bild).

- Våra gäster, oavsett vilket hotell de väljer, ska känna sig välkomna, känna omtanke och vilja komma tillbaka. Jag vill att vi ska förmedla en hemtrevlig och avslappnad atmosfär där gästerna får det lilla extra, säger Charlotte.

Patricia Häggblom blir ny VD för Clarion Collection (till vänster i bild) Hotel Wellington. Patricia har tidigare varit hotelldirektör och verksam på hotellet i 14 år.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.