Eric De Neef – ny Senior Vice President för Park In by Radisson - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Eric De Neef – ny Senior Vice President för Park In by Radisson

Eric De Neef – ny Senior Vice President för Park In by Radisson

Rezidor Hotel Group har utsett Eric De Neef som ny Senior Vice President för Park Inn by Radisson. Eric, som är från Belgien, har mer än 25 års erfarenhet från såväl operativa som ledande positioner inom besöksnäringen. Han kommer närmast från tjänsten som VD för Accors All Seasons, Mercure och M Gallery Hotels.

10 maj 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Eric De Neef, tillträder direkt och kommer att vara baserad på Rezidors huvudkontor i Bryssel. Han tar plats i koncernens ledningsgrupp och rapporterar till Jacques Dubois, Senior Vice President & Chief Operating Officer. Eric kommer att ansvara för utveckling och förvaltning av varumärket Park Inn by Radisson, Rezidors unga och dynamiska mellanklassvarumärke som har växt från noll till över 140 hotell inom loppet av sju år. Idag omfattar Park Inn by Radisson mer än 26 000 hotellrum i drift och under utveckling i Europa, Mellanöstern och Afrika. Hotellkedjan har även störst utvecklingsportfölj inom sitt segment i Europa.

Hos Park In by Radison kan hotellgästerna förvänta sig att få mycket för pengarna. Hotellkedjan fokuserar på det väsentliga och erbjuder ett varmt välkomnande i en stressfri miljö med fräscha, färgglada och bekväma rum och personlig service.

Eric De Neef har en examen i Hotel Management från CERIA - IPIAT i Bryssel och talar franska, holländska, engelska och tyska. Hans tidigare erfarenheter inom besöksnäringen inkluderar bland annat rollerna som Director för Novotel Brugge Zuid (1988), General Manager för Sofitel Brussels Toison d'Or Hotel (1993), och Operations Director för både Bryssel och Vallonien i Belgien (1999). 2002 flyttade Eric till Paris och tog över ansvaret för den globala marknadsföringsstrategin för varumärket Mercure i Frankrike. 2005 flyttade han till Tyskland som VD för Mercure.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.