ESS Group förvärvar Blue Hotel i Stockholm - | Konferensvärlden
Blue Hotel förvärvas av ESS Group.
Blue Hotel förvärvas av ESS Group.
Blue Hotel förvärvas av ESS Group.
Blue Hotel
Längst ut på Lidingö, på en egen udde omgiven av havet ligger Blue Hotel.
Mötesnytt > ESS Group förvärvar Blue Hotel i Stockholm

ESS Group förvärvar Blue Hotel i Stockholm

Mötestrender Längst ut på Lidingö, på en egen udde omgiven av havet ligger Blue Hotel. Med bara 20 minuter från Stureplan är man Stockholms närmaste SPA-resort. I dagarna blev det klart att ESS Group förvärvar Blue Hotel och i och med det etablerar sig i Stockholm.

13 september 2016,

– När vi första gången besökte Blue Hotel ute på Elfviks Udde i Lidingö så förstod vi med en gång den enorma potential som finns i hotellet och destinationen i sig. Att vi nu fått den här möjligheten att etablera ESS i Stockholm och påbörja en spännande och långsiktig resa tillsammans med gänget på Blue känns väldigt inspirerande, berättar Jonas Stenberg.

Ett hotell med många möjligheter

Hotellet har under de senaste åren byggt ett SPA som redan fått fina utmärkelser under bland annat SPA Awards. Man stoltserar med 63 rum och 16 olika konferenslokaler och till det ett helt unikt läge ute på Lidingö.

ESS påbörjar nu tillsammans med nuvarande VD Johan Svensson, arbetet med långsiktiga planer framåt med målet om att succesivt ta Blue Hotel till internationell toppnivå när det handlar om resort, konferens, upplevelser och SPA.

– Blue är precis vad vi letat efter! Vi tar våra samlade erfarenheter från Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad och kommande The Steam Hotel och kommer nu under en treårsperiod att succesivt utveckla, renovera och förnya. Det blir en spännande resa framåt som vi gör tillsammans med Johan och hans team på plats”, avslutar Jonas Stenberg.

Om ESS Group

ESS Group driver även hotellen Luxury Boutiquehotellet Pigalle och Lifestylehotellet Bellora i Göteborg. Söderöver ligger Mäster Johan, Malmös modernaste klassiker, destinationshotellen Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad samt exklusiva Villa Strandvägen. I augusti 2017 öppnar även spektakulära The Steam Hotel i det 100 år gamla ångkraftverket i Västerås. 

Läs mer om Blue Hotel på Konferensguiden.se. Här erbjuds du även kostnadsfri bokningshjälp med din nästa konferens, kickoff eller event.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.