Etikpris för tredje året i rad - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Etikpris för tredje året i rad

Etikpris för tredje året i rad

Rezidor Hotel Group, ett av de snabbast växande hotellföretagen i världen, har igen utsetts till världens mest etiska företag. Den amerikanska tankesmedjan Ethisphere Institute har för tredje året i rad gett utmärkelsen till Rezidor för etiskt ledarskap.

20 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

– Vi är mycket stolta över att vara ett av världens mest etiska företag. Vi omvandlar ord om etiska arbetssätt till handling, vi skapar innovativa idéer till fördel för allmänheten och höjer ribban inom vår bransch, säger Kurt Ritter, Rezidors koncernchef och vd.

Världens mest etiska företag utsågs för sjätte gången i år och det fanns ett stort antal nomineringar. Man granskar av etikkoder, historik för rättstvister och myndighetsbrott, utvärderar investeringar i innovationer och hållbart företagande, granskar aktiviteter utformade för att förbättra företagets medborgaransvar samt undersöker nomineringar från verkställande chefer, branschkollegor, leverantörer och kunder.

– Årets vinnare vet att ett starkt etiskt program är en huvudkomponent i en framgångsrik affärsmodell och de fortsätter att syna sina etiska standarder i sömmarna för att hålla jämna steg med ständigt föränderliga regelverk, säger Alex Brigham, Executive Director för Ethisphere.

Rezidors program för ansvarsfullt företagande startades 1989. Förutom sociala och etiska frågor inom företaget fokuserar programmet även på gästers och medarbetares hälsa och säkerhet samt en minskad påverkan på miljön.

Koncernen stödjer välgörenhetsorganisationer som World Childhood foundation, samarbetar med aktörer inom ansvarsfullt företagande som World Cleanup 2012 samt har undertecknat internationella initiativ som FN:s Global Compact och Caring for Climate. Den senaste utvecklingen inom programmet för ansvarsfullt företagande är det energisparande programmet "Think Planet".Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.