Ett helt nytt cityhotell och hotellkoncept - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ett helt nytt cityhotell och hotellkoncept

Ett helt nytt cityhotell och hotellkoncept

Den nya tidens hotell. Rummen på hotellet kommer att vara lite mindre än vanligt, men med högsta kvalitet, komfort och funktion. Samtidigt satsar man stort på de sociala ytorna.

4 december 2014, uppdaterad: 4 december 2014

Sleepingfox Hotel Group lanserar nu ett helt nytt cityhotell och hotellkoncept där allt det onödiga har skalats bort och där det finns mer plats för dig och det du tycker om. BEST WESTERN &hotel blir namnet på det nya cityhotellet. &hotel är något annat – ett hotell som ligger centralt med allt du behöver till ett riktigt bra pris. Det blivande hotellet kommer att omfatta drygt 200 hotellrum.

– &hotel kommer att ligga helt rätt i tiden, det är modernt och genomtänkt. Ett hotell byggt med fokus på att förenkla för gästerna så att de i sin tur kan fokusera på allt det som de kommit hit för att göra, säger Lars-Jerker Molin, VD och delägare på Sleepingfox Hotel Group AB.

− Vi är stolta och glada att få möjligheten att skapa ett nytt hotell med bästa läge på Apelbergsgatan, endast ett stenkast från Hötorget i Stockholm och vi kommer ta med oss all vår erfarenhet från våra senaste satsningar, fortsätter Lars-Jerker Molin.

Rummen på &hotel kommer att vara lite mindre än vanligt, men med högsta kvalitet, komfort och funktion. Samtidigt satsar man stort på de sociala ytorna. Här finns en restaurang, en bar, ett bibliotek och flera andra rum där människor kan mötas, koppla av och umgås.

– Ett hotell ska vara både en utgångspunkt och en mötesplats, ett spännande sammanhang och en fast punkt på samma gång. &hotel ska passa ihop med fest, arbete, weekends och allt annat som gör att du tar in på ett hotell i Stockholm, säger Petter Kukacka som är Art Director och grundare av PJADAD designbyrå, designbyrån som tagit fram hotellets grafiska profil.

Namnet – &hotel – syftar på hotellets huvudsakliga fokus. Framför namnet &hotel kan du addera allt det där andra som du vill ha och söker efter. Oavsett om det är sightseeing, nöjen eller arbete.

Det nya hotellet som kommer att ingå i Best Western-kedjan och planerar att öppna vid årsskiftet 2015/2016.

Sleepingfox Hotel Group AB är ett hotellmanagementbolag som driver hotell i Sverige under Best Westerns varumärke. Idag driver Sleepingfox Hotel Group AB tre hotell BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma precis intill Bromma flygplats, BEST WESTERN Hotel Baltic i Sundsvall och BEST WESTERN Princess Hotel i Norrköping city.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.