Ett helt nytt hotellkoncept i Europa - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ett helt nytt hotellkoncept i Europa

Ett helt nytt hotellkoncept i Europa

För första gången i Sverige, Europa och kanske världen öppnar ett helt nytt unikt hotellkoncept. Hotellet är byggt med högklassiga material och på ett femstjärnigt byggtekniskt sätt - för att skapa en unik upplevelse för gästen.

14 november 2014, uppdaterad: 14 november 2014

Anne Robertsson, en av Sveriges yngsta hotellägarinnor, har i dagarna öppnat Vox Hotel i Jönköping. Välkommen till ett nytt och exklusivt hotell, anpassat för den moderna resenären.

- Vox Hotel rymmer nya idéer och tankar om framtidens hotell, med vårt koncept riktar sig hotellet mot den nya generationens resenärer. De har vuxit upp i en mobil värld med andra referensramar och krav på morgondagens hotell. Det kommer att synas både på rummen, men också på de mobila arbetsplatserna och gemensamhetsytorna på hotellet, säger Anne Robertsson, ägare och VD på Vox Hotel.

En unik hotellupplevelse
Ett nytt effektivt tänk gör att Vox Hotel kan satsa mer på service, kvalitet och upplevelse. Tack vare yteffektivitet håller de minsta rummen låga priser, standardrum, deluxerum och sviter är av hög internationell nivå, till priser som mellanklasshotell.  Inredningen är stilsäker, med skandinaviska designmöbler och påkostade materialval - färgerna går i majestätiska färger såsom purpur, cerise och guld. Hotellet har 143 rum, inklusive 14 deluxerum och sviter med obruten utsikt över Vättern.

Känd hotellarkitekt
Vox Hotel är ritat av Magnus Månsson, som tidigare ritat bland annat Avalon Hotel och Hotel Clarion Post i Göteborg.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.