Europas bästa hotellbar ligger i Göteborg! - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Europas bästa hotellbar ligger i Göteborg!

Europas bästa hotellbar ligger i Göteborg!

På den årliga galan European Hospitality Awards lyfte juryn fram - viljan att ta risk, att våga utmana traditionella hotellbarer genom att skapa en mötesplats som avviker från normen. De slutgiltiga vinnarna väljs omsorgsfullt ut av juryn bestående av branschveteraner från hela Europa. Att vinna priset visar inte enbart att det aktuella hotellet är bland de bästa i branschen – det är även en tydligt erkännande från branschkollegor.

15 november 2014,

Den 6 november tog Cuckoo's Nest priset som ”Bästa hotellbar” under den färgsprakande årliga galan European Hospitality Awards. Juryn motiverade valet genom att säga att de var imponerade av hur Cuckoo’s Nest hämtat inspiration från sin omgivning och skapat en destination för både gäster och lokalbefolkning.

- Jag är så otroligt stolt över att ha vunnit denna prestigefyllda tävling. Vi tävlar tillsammans med toppskiktet i hotell- och restaurangvärlden, så det är verkligen en ära. Vårt koncept är verkligen unikt, genuint och något som vi är stolta över, säger Malin Franck, General Manager på Radisson Blu Riverside Hotel.

Cuckoo’s Nest beskrivs bäst som en restaurang, bar och mötesplats på gränsen mellan genialitet och galenskap. Restaurangen ligger i Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg, beläget tre steg från kajkanten i det snabbväxande området Lindholmen Science Park. Resturangens interiör blandar inslag från vetenskapslabb med en känsla av ett gammalt bibliotek, och tanken är att upplevelsen ska vara rolig, spännande och unik.

- Utan mina kollegors hårda arbete hade restaurangen och baren inte varit fulländad. Att vinna  priset känns fantastiskt, och jag vill tillägna segern till alla som arbetar för att bidra till Cuckoo’s Nests unika atmosfär, säger Malin Franck.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.