Eva Forsberg ny platschef på Steningevik - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Eva Forsberg ny platschef på Steningevik

Eva Forsberg ny platschef på Steningevik

Steningevik, en av Sveriges ledande konferensanläggningar åtta kilometer från Arlanda, anställer en ny platschef.

4 mars 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Eva Forsberg har uppdraget att vidareutveckla Steningevik så att anläggningen fortsätter att vara en av de bästa mötesplatserna i Sverige. Under 2008 fick Steningevik de prestigefulla utmärkelserna ”årets svenska mötesplats” som delas ut av Svenska Möten och SKD:s utmärkelse ”bästa totalupplevelse”.

– Steningevik har under många år varit en av Sveriges bästa mötesplatser och de två utmärkelserna förra året är ett bevis på detta. Jag vill vidareutveckla anläggningen så att vi kan fortsätta vara en attraktiv mötesplats, säger den nytillsatta platschefen Eva Forsberg på Steningevik.

Personalen och det personliga bemötandet har alltid varit Steningeviks största styrka. Genom att rekrytera Eva Forsberg till tjänsten som platschef får nu Steningevik den viktiga erfarenheten från gästsidan.

– Senast kommer jag från mötesvärlden där jag arbetat på anläggningar som Grythyttans Gästgivaregård och IFL Kämpasten, men före dess arbetade jag på ett utbildningsföretag i Sverige. Då såg jag skillnaden mellan de anläggningar som förstod gästernas behov och de som trodde att utrustning och teknik kunde göra gästen nöjd. Den kunskapen tar jag med mig och utvecklar här på Steningevik, fortsätter Eva Forsberg.

Eva ser personalen som viktigast när gästerna kommer till Steningevik. Det personliga bemötandet, flexibiliteten och det varma mottagandet när gästerna kommer är helt avgörande berättar hon.
– Det är oerhört viktigt att personalen tycker att det är roligt att gå till jobbet. Det är en central del av mitt arbete att se till att förutsättningarna finns för att alla ska trivas. Och trivs vi, så trivs gästerna och fortsätter att uppskatta Steningevik.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.