Expansion i Norrland - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Expansion i Norrland

Expansion i Norrland

Den 15 mars blir Hotell Älgen i Östersund ny medlem i hotellkedjan Sweden Hotels. Det blir Sweden Hotels första i Jämtland och man planerar nu för fler hotell på nordliga breddgrader.

13 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Hotellkedjan Sweden Hotels, 35 år i år, ser en ljus framtid. Tillväxten går med rasande fart. Senast i raden att ansluta sig är Hotel Älgen i Östersund. Nuvarande ägarna, Maria och Stefan Nerpin, har drivit hotellet sedan 1997.

– Vi får ytterligare en kanal att samarbeta med för att stärka oss på den allt tuffare hotellmarknaden, säger Maria Nerpin.

Hotel Älgen ligger på Storgatan i Östersund. I bistron, som har fullständiga rättigheter, serveras kvällsbufféer och man erbjuder även en enklare à la carte-meny. Makarna Nerpin driver också Pensionat Björnen, Restaurang Murklan på Frösön liksom Vandrarhemmet Frösö Park och Östersunds Golfhall. Nytt för i år är också att man driver restaurangen på Storsjöbygdens Golfbana.

– Hotel Älgen blir vårt nordligaste Sweden Hotel, men vi hoppas få välkomna fler medlemshotell i Norrland. Vi vill vara rikstäckande så att våra stamgästmedlemmar ska ha ett Sweden Hotels att bo på oavsett stad de besöker, säger Eva Palmgren på Sweden Hotels.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.