Färgsprakande nyöppning i Köpenhamn - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Färgsprakande nyöppning i Köpenhamn

Färgsprakande nyöppning i Köpenhamn

Nära till stranden, tunnelbanan, flygplatsen och stadskärnan ligger Park Inn Copenhagen Airport som i förra veckan firade sin nyöppning. Renoveringen av hotellet erbjuder massor av nya rum inspirerade av läckra färgkombinationer och design.

1 november 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Bara ett stenkast från Amagerparken och tunnelbanan, fem minuter från Kastrup och tio minuter till centrala Köpenhamn ligger Park Inn Copenhagen Airport som i förra veckan öppnade dörrarna för ett hotell som genomgått en enorm förvandling. De två helt nya våningarna bjuder in till 102 rum i elegant skandinavisk design och stil där allt är inrett med Park Inns livliga färger, lila, orange, blått och grönt.
– Park Inn Copenhagen Airports läge är perfekt och vi är mycket stolta över den lysande design som speglar Park Inn med levande färger, design och en gedigen hemkänsla. Att vi kan presentera detta fantastiska hotell är tack vare våra duktiga medarbetare som arbetat för att detta ska bli ett framgångsrikt projekt, säger Wicki Larsen, hotelldirektör på Park Inn Copenhagen Airport.

Lila, orange, grönt och blåttPark Inn-kedjans inspirerande färgpalett möter gästerna redan när de kommer in i hotellobbyn och receptionen. Soffor och stolar i varm kombination av rosa och orange på en våning med randig matta ger ett levande och välkomnande första intryck. Färgkombinationerna går igenom hela hotellet där rummen är dekorerade med vackra fotografier på det lokala området. Vissa rum har även en vacker havsutsikt. Bland de nya rummen finns de nya Business Class-rummen som har en elegant design. Konferensgäster och affärsresenärer kommer särskilt att kunna avnjuta de tre nya konferensrum som kan slås samman, samt arrangera produktiva möten i det nya mötesrummet. Alla gäster kommer givetvis kunna njuta av Park Inns välkända och utmärkta service, inklusive gratis internet och plattskärms-TV i alla rum och få tillgång till hotellets gym och pool.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.