Fazer Konferens satsar på Västsverige - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Fazer Konferens satsar på Västsverige

Fazer Konferens satsar på Västsverige

Fazer Konferens satsar på verksamheten i Västsverige genom att anställa Elisabeth Thörnblom som regional kundutvecklare för anläggningarna Nääs Fabriker Hotell & Restaurang och IHM Hotell & Konferens.

11 november 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Fazer Konferens, som ingår i Fazerkoncernen, driver idag 11 konferensanläggningar, varav två ligger i Västsverige: Nääs Fabriker Hotell & Restaurang och IHM Hotell & Konferens.

För att vidareutveckla verksamheten i Västsverige ytterligare har man nu anställt Elisabeth Thörnblom som kundutvecklare. Elisabeth kommer närmast från Svenska Ostindiska Companiet där hon ansvarat för försäljning och marknadsföring, och har sedan tidigare en bred erfarenhet från konferensbranschen, bl a som projektledare på HRG Events & Meetings.

– Jag ser mycket fram emot att ta mig an mina nya arbetsuppgifter och träffa både nya och gamla kunder, säger Elisabeth Thörnblom och fortsätter: Båda anläggningarna har enorm potential – Nääs Fabriker Hotell & Restaurang som lockar med prisbelönt kök, design och naturskönt läge och IHM Hotell & Konferens som passar perfekt för citykonferensen och dessutom ligger väldigt nära evenemangsstråket och Svenska Mässan.

– Nu när vi har två konferensanläggningar i Göteborg är vår förhoppning att vi ska ta en stark position på konferensmarknaden även i Västsverige. I och med att vi har anställt Elisabeth för att bearbeta marknaden på plats gör vi detta möjligt, säger Pernilla Sjöberg, försäljningschef på Fazer Konferens.

Fazer Konferens – unika mötesplatser som inspirerarFazer Konferens, som är en del av Fazer Amica AB inom Fazerkoncernen, har ett brett utbud, från slott och herrgårdar till moderna citylokaler. Samtliga med sin egen profil och speciella karaktär men med hög kvalitet på boende, konferens och restaurang som gemensam nämnare. Fazer Konferens har även en egen gemensam bokningsservice som underlättar för såväl konferensanläggningar som kunder.
Fazer Konferens finns representerade i både Stockholm och Göteborg och bland anläggningarna kan bl a nämnas Ulfsunda Slott i Bromma, Skytteholm på Ekerö, Skogshem & Wijk Meetings | Events på Lidingö och Nääs Fabriker Hotell & Restaurang i Tollered utanför Göteborg.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.