First Hotel Grand nyöppnar restauranger i Falun - | Konferensvärlden
Mötesnytt > First Hotel Grand nyöppnar restauranger i Falun

First Hotel Grand nyöppnar restauranger i Falun

First Hotel Grand i Falun renoverar nu restaurangerna och öppnar en 0’learys i anknytning till hotellet samtidigt som K-märkta Moriska gården och verandan kommer att vara beställningsmatsal för allt från affärsmiddagar till bröllop. Invigningen av de nyrenoverade restaurangerna blir före sommarens Fotbolls VM.

14 april 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

– Restaurangerna blir ett välkommet tillskott till det övriga utbudet i Falun. O’learys är ett koncept som passar för alla; hotellgäster, familjen, middag på tu man hand eller tjej- och killgänget säger Lise Elmquist, Hotelldirektör för First Hotel Grand i Falun. O’learys kommer att uppmärksamma olika stora evenemang, alltifrån fotbollsmatcher till Melodifestivalen.

Restaurangen O’learys kommer att drivas av First Hotel Grand i nära anslutning till hotellverksamheten. K-märkta Moriska gården samt verandan blir beställningsmatsal för konferenser, affärsmiddagar, bröllop och fester.
– Det är mycket inspirerande att som nytillträdd hotelldirektör att få planera och lansera för en ny restaurang samtidigt som vi renoverat ett antal hotellrum, säger Lise Elmquist. Förändringarna innebär att vi blir ett ännu starkare alternativ i Falun för såväl hotell- som middagsgäster.

First Hotel Grand är ett fullservicehotell i centrala Falun. Hotellet har 151 rum, nio konferenslokaler, garage i källaren och fantastiska byggnadsminnesmärkta lokaler. I lobbyn finns Grand Spa & Sport som är en stor tillgång hotellets gäster.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.