Flaskpost från Högbo Brukshotell - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Flaskpost från Högbo Brukshotell

Flaskpost från Högbo Brukshotell

Högbo Brukshotell testar nya kommunikationsvägar för att nå konferenskunderna. Det handlar inte om sociala medier utan om flaskpost. En äkta glasflaska med ett brev inuti.

10 november 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

300 företag och organisationer i Uppsala får i dagarna flaskpost från konferensanläggningen Högbo Brukshotell utanför Sandviken, 75 minuter från Uppsala.
– Först tänkte vi kasta flaskorna i Fyrisån och låta dem bli upphittade men vi vill inte bidra till någon nedskräpning så vi adresserade dem istället, säger hotelldirektör Tomas Lindqvist.
– Vi tror att en vacker glasflaska är ett uppskattat inslag i dagens samhälle där nästan all kommunikation sker via e-post och digitala nyhetsbrev.

Den annorlunda försändelsen innehåller information om konferensanläggningen men också en tävling, öppen för alla. Hiertliga hälsningar är rubriken och precis som den säger gäller det att skicka en så kärleksfull hälsning som möjligt. Tävlingen marknadsförs även i en grönfärgad kampanj på flera centrala platser i Uppsala.
– Vi vill engagera alla Uppsalabor att skicka hälsningar till varandra samtidigt som vi förstås inte ska sticka under stolen med att det handlar om att marknadsföra oss, säger Tomas Lindqvist.

Högbo Brukshotell i Sandviken är en konferensanläggning för små, stora och större möten. Området Högbo Bruk omfattar totalt 2500 hektar, motsvarande 3570 fotbollsplaner.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.