Först i världen att ansluta sig till BW Premier Collection - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Först i världen att ansluta sig till BW Premier Collection

Först i världen att ansluta sig till BW Premier Collection

För att få bli ett BW Premier Collection hotell krävs att hotellet är minst 4-stjärnigt och högt rankat på Tripadvisor. Hotellet ska vara centralt placerat i en storstad eller ett förstklassigt Resort hotell.

3 december 2014, uppdaterad: 3 december 2014

Den 1 januari 2015 ansluter sig Hotel Mäster Johan i Malmö till Best Western Hotels nya Soft Brand BW Premier Collection och är därmed världens första BW Premier Collection hotell.

Hotel Mäster Johan är ett modernt förstaklasshotell i hjärtat av Malmö. Med sitt läge vid Lilla Torg på Gamla Väster är hotellet omgärdat av restauranger och butiker. 2014 vann hotellet den prestigefulla utmärkelsen ”Travellers Choice”.

- Hotel Mäster Johan är ett av Sveriges mest omtyckta och populära hotell med en toppranking i Sverige på Tripadvisor så vi är givetvis mycket glada och smickrade att de valt att ansluta sig till oss, säger Johan Kukacka, VD Best Western Sverige. – Det är extra roligt att det är ett svenskt hotell som blir först ut som BW Premier Collection hotell.

BW Premier Collections hotell kommer att vara bokningsbara på Best Westerns bokningskanaler, och medlemmar i Best Western Rewards får bonuspoäng även på dessa hotell.

- För oss är det viktigt att behålla vårt eget varumärke samtidigt som vi är små på marknaden och behöver lite stöd. Detta gör att vi tycker att Best Western som ett Soft Brand passar oss perfekt säger Nina Nilsson Ulvinen, ägare och VD på Hotel Mäster Johan.
- Vi har tidigare erfarenhet av Best Western och vet hur deras organisation fungerar och ser mycket fram emot att jobba med dem igen, denna gång som ett BW Premier Collection.

Best Western Scandinavia är en medlemsorganisation med 130+ privatägda Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark och Island på ett hundratal orter. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 110-tal länder vilket gör hotellkedjan till världens största hotellfamilj.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.