Första Radisson Blu-hotellet i USA - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Första Radisson Blu-hotellet i USA

Första Radisson Blu-hotellet i USA

Så har Carlson Rezidor äntligen öppnat sitt första Radisson Blu-hotell i USA, Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago. Beläget i det magnifika Aqua Tower är det ett landmärke med fantastisk utsikt över staden från alla de 334 specialdesignade rummen. Perfekt läge för en weekend i USAs främsta musikstad för bluesälskare.

13 februari 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago, är det allra första Radisson Blu-hotellet som öppnat i USA. Det är resultatet av ett samarbete mellan Carlson Hotel och Magellan Development Group, ett projekt värt 125 miljoner US$. Hotellet ligger i det fantastiska Aqua Tower, en byggnad ritad av den internationellt erkände arkitekten Jeanne Gang från Studio Gang. Byggnaden, som 2009 fick utmärkelsen ”Årets skyskrapa”, omges av Chicagos mest berömda turistattraktioner inklusive Millennium Park, Navy Pier och det fantastiska shoppingområdet Michigan Avenue’s Magnificent Mile. Alla de 334 rummen har utsikt över Lake Michigan, the Chicago River och Chicagos stadssiluett.

Hotellets moderna och kreativa inre design är ett samarbete mellan Jim Hamilton från Gravel Interiors och den svenske inredningsarkitekten Christian Lundwall. Tillsammans har de skapat specialdesignade rum enligt två teman, det dovt sofistikerade ”Mansion House” och det lite mer ljusa och sensuella ”Naturally Cool”. Förutom en otrolig utsikt är alla rum utrustade med WIFI, platt-TV, strykbord och strykjärn samt badrumsartiklar från lyxiga Anne Sémonin. Två av våningarna i hotellet är dessutom exklusivt designade för affärsresenärer.

Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago kan också fresta gästernas gommar med Filini, en modern italiensk restaurang med fokus på okomplicerad men exklusiv mat. Restaurangen är elegant men opretentiös med en hjärtlig medelhavsstämning.

Gästerna kan även njuta av poolerna och bastun i hotellets spa, ett fullutrustat fitnesscenter, inomhusbasketplan, spelrum och en utomhusterrass. För konferensgäster finns även en 2 600 m2 stor mötesanläggning med 14 mötesrum och ytterligare 650 m2 för utomhusbruk. Hotellets unika balsal har sex meter höga fönster med en magnifik utsikt över parken vid Lakeshore East.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.