Framtidens mötesbord på Stockholm Furniture Fair - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Framtidens mötesbord på Stockholm Furniture Fair

Framtidens mötesbord på Stockholm Furniture Fair

Inredningskoncernen EFG väcker stort intresse på möbelmässan med sina nya produkter för bättre möten. I fokus står paradnumret EFG HideTech AVM, tillverkat på EFG i Tranås.

10 februari 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Vi har fått väldigt positiva reaktioner från arkitekter och branschfolk på mässan. Särskilt bordet med inbyggd IT får många att lyfta på ögonbrynen. Nyheterna på möbelmässan är resultatet av tre års intensiv förnyelse av hela EFG-koncernen, där produktutveckling av kreativa lösningar för mötesintensiva verksamheter givits högsta prioritet. Arbetslivet handlar alltmer om möten och det får konsekvenser i företagens lokalplanering, säger koncernchef Marcus Westdahl.

EFG är marknadsledande på kontorsmöbler i Norge och Danmark och tar allt större andel av den svenska marknaden. Även på den internationella arenan tas stora kliv. Under 2010 ökade försäljningen med hela 41 procent på exportmarknaden – där de nordiska länderna inte är inräknade. Under 2010 erövrades bland annat ett kontrakt med ett statligt bolag i Saudiarabien, med 1 000 kompletta arbetsplatser.
– Vi ser ett trendbrott där skandinavisk design och ergonomi blir alltmer relevant på kontinenten, säger Mats Berglund, internationell försäljningschef på EFG. Jag är övertygad om att vårt nya sortiment av mötesmöbler kommer att fungera mycket bra både på kontinenten och i Mellanöstern.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.