Fransmän och tyskar visar vägen för svenska konferensgäster - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Fransmän och tyskar visar vägen för svenska konferensgäster

Fransmän och tyskar visar vägen för svenska konferensgäster

Till Nature Resort Värmland söker sig sportfiskare från Japan, Frankrike och Tyskland, för en paketerad natur- och sportfiskeupplevelse från tidig vår till sen höst. Nu vänder Nature Resort Värmland sig till den svenska konferensmarknaden och erbjuder affärsmöten, utbildningar och events.

11 september 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Här finns ett toppmodernt boende, med Björn, Varg och Lo strövande i storskogen runt knuten.

Nature Resort Värmland förlänger nu säsongen September- Maj och kan välkomna grupper & konferenser
– Vi erbjuder nu även ett alternativ för möten och konferenser som ger utmärkta möjligheter för en “hideaway”, i kombination med härliga naturaktiviteter. Här är i området är fisketrycket mycket lågt och bestånden av framförallt gädda och abborre hör till Europas bästa. Förutom god mat, bekvämt boende ingår en egen fiskeguide, båtar med motor, ekolod och övrig fiskeutrustning. Vill man sköta sig helt själv med matlagning, går det också bra. Här kan den mest oerfarne besökaren vara trygg och njuta av naturen, säger Jens Hultman, platschef och fiskeguide på Nature Resort Värmland.

Nature Resort Värmland & Ekoturism Nordmarken AB etablerades 2007 av fyra bröder Hultgren i Östervallskog i nordvästra Värmland och ett genuint intresse för natur i allmänhet och sportfiske i synnerhet gjorde valet av inriktning självklar. Här erbjuds nu naturupplevelser i kombination med affärsmöten, utbildningar och events utöver det vanliga. Även andra naturaktiviteter arrangeras, exempelvis viltsafari och geocaching, svampplockning.

Hit söker sig exempelvis sportfiskare från Sverige, Norge, Japan och framför allt Frankrike och Tyskland, för en paketerad natur- och sportfiskeupplevelse från tidig vår till sen höst. De utländska grupperna flyger till Oslo/och Nature Resort Värmland servar grupperna fullt ut med transfer till och från Oslo/Gardemoensflygplats på 1,5 timme. Hit flyger även konferensgästerna från Stockholm- Arlanda smidigt, därefter transfer till anläggningen.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.