Friluftsliv och möten väntar på Frösö Park Hotel - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Friluftsliv och möten väntar på Frösö Park Hotel

Friluftsliv och möten väntar på Frösö Park Hotel

I maj 2015 invigs en av norra Sveriges största konferens- och hotellanläggningar, Frösö Park Hotel och Frösö Convention Center.

29 september 2014, uppdaterad: 29 september 2014

Möten, träning och friluftsliv blir inriktningen på Frösö Park Hotel som tillsammans med mötesplatsen Frösö Convention Center invigs i maj 2015.

"Med tre minuter till Åre Östersund Airport och med fjällen som fond kommer möten hos oss att vara både tidseffektiva och njutbara. Vi vill skapa en miljö som ger utrymme för stora tankar och där det går att kombinera möten med träning, friluftsliv och ett riktigt bra boende", säger Björn Hemmingsson, vd på Frösö Park Hotel AB.

4 400 gäster ryms i konferensanläggningen som har över 20 mötesrum på 6 500 kvadratmeter. Hotellet får 142 rum, 400 bäddar och 10 sviter. Enklare boende med ytterligare 300 bäddar kommer också att finnas liksom ett 1 000 kvadratmeter stort SPA med gym och både inom- och utomhuspooler.

"Vi vill bli norra Sveriges mest attraktiva park och ett område fyllt med bostäder, besökare, tränings- och uteaktiviteter, företag och naturupplevelser", säger Marcus Lundberg, vd på Frösö Park Fastighets AB.

200-250 miljoner kronor investerar Frösö Park Fastighets AB i satsningen, till att börja med. Man räknar med att satsa ytterligare lika mycket till inom en period på 5 till 10 år.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.