?Fult blir fint – Nässjö kommun vinner styling av Simon & Tomas - | Konferensvärlden
Mötesnytt > ?Fult blir fint – Nässjö kommun vinner styling av Simon & Tomas

?Fult blir fint – Nässjö kommun vinner styling av Simon & Tomas

?Skogsvallens idrottsplats i Nässjö har Sveriges fulaste fikarum. Det beslutade en enig jury i kaffemaskinstillverkaren Jedes tävling ”Vinn ett nytt fikarum”. Första priset är styling av fikarummet av designduon Simon & Tomas samt den nya kaffemaskinen Jede Xplore som är speciellt framtagen för finsmakare.

6 december 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Fikapausen på jobbet är en viktig fråga som engagerar många. När Jede, specialist på fikalösningar för arbetsplatser, i höst arrangerat tävlingen ”Vinn ett nytt fikarum” i samarbete med Simon & Tomas, deltog fler än 600 arbetsplatser med fikarumsbilder på jede.se och över en miljon röster kom in för att välja ut tio finalister.
– Det stora tävlingsdeltagandet visar tydligt att det är många som längtar efter bättre fikamiljö och godare kaffe på jobbet. Vi vill därför uppmana företag att satsa på fikapausen. Det är lönsamt att erbjuda bra fikamöjligheter eftersom de anställda som tar paus blir piggare, bättre på att lösa problem och mer produktiva, säger Håkan Persson, marknadschef på Jede.

Simon & Tomas dömer ut gardiner, golv och the fikatableI slutet av november utsågs vinnaren i tävlingen av en jury med de välkända inredarna Simon & Tomas och representanter från Jede. Det fulaste fikarummet i tävlingen tillhör Nässjö kommun och finns på Skogsvallens idrottsplats i Nässjö, bidrag nr 97 på jede.se. I vinter får de sju anställda på Skogsvallens idrottsplats hjälp att skapa bättre fikamöjligheter med en snyggare miljö och ett godare kaffe som de också kan bjuda sina besökare på.
– Ett gott försök att skapa ett trivsamt fikarum men med ett misslyckat resultat. Här syns en vilja och en ansträngning med gardiner och annat pynt men the curtains are quite possibly the ugliest things we have ever seen except for the floor, the wallpaper, the furniture, the fikatable… Därför vill vi ge en hjälpande hand, säger juryn i sin motivation.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.