Gästerna röstar fram vinnaren - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Gästerna röstar fram vinnaren

Gästerna röstar fram vinnaren

Hotellet är nominerat till det internationella priset 2015 World Luxury Hotel Awards för "Outstanding Service Delivery".

26 november 2014,

– Det är väldigt roligt att vi är nominerade i just service-klassen eftersom vår filosofi är att vara som ett andra hem för våra gäster. Vi är övertygade om att en varm personlighet är mycket viktigare än stärkta vita kragar på en uniform och alla som besöker oss ska känna sig välkomna och omhändertagna. Nomineringen är ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Jonas Stenberg, vd på Hotel Pigalle.

- Det känns extra roligt att det är gästerna som bestämmer, då har vi gjort något bra och det sporrar oss till att bli ännu bättre framöver och hela tiden utveckla hotellet för att kunna ge gästerna det där lilla extra varje gång de besöker oss, fortsätter Jonas Stenberg.

Hotel Pigalle är en ny generations luxury boutique-hotell, centralt beläget i Göteborg. I de personligt inredda 38 rummen finns en fransk, dekadent charm från början av förra sekelskiftet.

World Luxury Hotel Awards, med bas i Sydafrika, utser årligen de bästa lyx-hotellen i världen, baserat på gästernas omdömen om hotellets standard, kvalitet och, inte minst, service. Och det är gästerna, inte någon jury, som röstar fram vinnarna bland de nominerade hotellen. Priserna till världens bästa hotell ut den 6 december under en gala i Camps Bay, Sydafrika.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.