Gillet är Årets Clarion Hotel - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Gillet är Årets Clarion Hotel

Gillet är Årets Clarion Hotel

Clarion Hotel Gillet i Uppsala utsågs i veckan till Årets Clarion Hotel 2011 av Nordic Choice Hotels. Flera priser delades ut men Årets Hotel anses vara det mest prestigefulla. Det var en glad hotelldirektör, Johan Immelgård, som mottog utmärkelsen under en prisutdelning i Globen.

31 januari 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

– Jag är otroligt stolt över alla våra medarbetare. Deras passion för hotellet smittar av sig på våra gäster och även på varandra. Det är personalen som är anledningen till att vinsten, menar han.

Hotellkedjan Nordic Choice Hotels utser varje år Årets Clarion Hotel under sin årliga konferens i Globen. I tuff konkurrens blev det till slut Clarion Hotel Gillet i Uppsala som tog hem den prestigefulla titeln.

Katalin Paldeak, Koncerndirektör Clarion Hotels förstärker Johans tes:
– Självklart spelar det fantastiska finansiella resultatet in. Men det som avgjorde var hur högt Gillet ständigt rankas i vårt Nöjd Gäst Index, fortsätter hon. Detta visar att vi är på rätt väg i vår strävan att bli Skandinaviens bästa hotellkedja. Att anställa personal som har passion för sitt arbete gör verkligen skillnad.

Clarion Hotel Gillet är ett fullservicehotell beläget mitt i centrala Uppsala. Man har lyckats skapa en avslappnad och inspirerande atmosfär, lika populär för Uppsalabon som för internationella gäster. Här serveras brunch varje lördag och söndag mellan 11–15, afternoon tea kan avnjutas dagligen mellan 14–17, restaurangen har öppet måndag–lördag mellan 17–22, baren öppet till 01. Det finns också en SPA-avdelning med både pool och skönhetsbehandlingar.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.