God Jul till hela svenska folket med glögg tips från New York's stjärnbartender!
Mixologen Tomas Delos Reyes från New York's världsberömda kändis-hak ”Boom Boom Room”, som bland annat skakar drinkar till Mick Jagger, Kristen Dunst och Madonna, tipsar om den hetaste drycken i New York just nu: den kryddiga, varma Xanté Hot Apple. När kylan lamslår Manhattan och New York borna drar kappan tätare omkring sig,
så är det svenskt som står på menyn.
11 november 2010, uppdaterad: 28 maj 2013
Såhär i jultider är Xanté Hot Apple också ett gott, inbjudande och mer hälsosamt alternativ på julfesten jämfört med den vanliga, söta jul glöggen. Med mängder av glöggpartyn varje december så kan det vara skönt med ett fräscht och nytt alternativ till festen. Xanté Hot Apple består endast av råvaror av högsta kvalitet; färskpressad äppeljuice, kanelstång och Xanté. Xanté Hot Apple är också väldigt enkel att göra hemma:
Xanté Hot Apple4 cl Xanté
en bit kanelstång
14 -16 cl färskpressad äppeljuice tex. Kiviks årets skörd äppelmust
Värm upp äppeljuicen tillsammans med en hel eller en del av kanelstång (man kan även skrapa lite på kanelstången för att skapa mer kanelsmak), häll upp i lämpligt glas och tillsätt Xanté innan servering.
Xanté Hot Apple innehåller mindre socker jämfört med en traditionell glögg - detta gör Xanté Hot Apple till ett riktigt lågkalori alternativ bland glögg utbudet! En servering med enbart Xanté (ca 4 cl) innehåller endast 35 kalorier.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.