Golfbaren swingade in 167 000 kronor till Barncancerfonden - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Golfbaren swingade in 167 000 kronor till Barncancerfonden

Golfbaren swingade in 167 000 kronor till Barncancerfonden

Nöje Golfbaren Sverige har under hela september samlat in pengar till Barncancerfonden med målet att kunna skänka minst 100.000 kronor. Ett mål som i slutändan nåddes med råge. En del av insamlingen gick ut på att Golfbaren uppmanade sina gäster att göra så många spik (hole in ones) som möjligt under sitt minigolf-spel. För varje spik/hole in one under september skänkte Golfbaren 10 kronor. Totalt gjordes nästan 5000 under september. Därutöver deltog Golfbaren på ett 10-tal företagsgolf-tävlingar runt Stockholm med en sk HIO-tävling där deltagare donerade 100:- vardera direkt till Barncancerfonden för chansen att vinna fina priser.

11 oktober 2021,

Insamlingen avslutades med en finalkväll 30 september på Swing by Golfbaren med uppträdande från sångerskan Sara Varga, musikern Lars Hägglund samt underhållaren John Houdi som bjöd på ett smakprov från sin omtalade buktalarshow.

Under kvällen hölls också en tyst auktion med fina upplevelser som inbringade ytterligare pengar till insamlingen. När allt var sammanräknat stod det klart att slutsumman, som går oavkortat till Barncancerfonden, landade på otroliga 167 000 kronor, långt över målet;

- Att komma upp en i en så fin summa blev ett bra startskott för en årlig insamling till Barncancerfonden. Nu känner vi att vi har kapacitet att kunna samla in miljonbelopp till Barncancerfonden nästa år, säger Alexander Erwik, event manager på Golfbaren Sverige.

Planeringen med nästa års insamling, som fått namnet Swing of Hope, är redan igång.

- Vi är stolta över att kunna bidra med vår donation och tacksamma för alla bidragsgivare som möjliggjort detta. Förutom att vi på Golfbaren skänkt 50 000 kronor har också Golfbarens gäster, vänner, leverantörer med flera bidragit stort.
Vi riktar ett stort tack till alla donatorer, stora som små, och ser redan fram emot nästa år, säger Golfbarens grundare Hans & Nathalie Olofsson.

Taggar/Etiketter
Aktivitetskonferens  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.