Görvälns slott invald i Svenska Möten - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Görvälns slott invald i Svenska Möten

Görvälns slott invald i Svenska Möten

I måndags blev det klart att Görvälns slott nu är invald i Svenska Möten.

3 december 2008, uppdaterad: 28 maj 2013

Svenska Möten är en medlemsorganisation som består av över 120 utvalda mötesplatser över hela Sverige. Alla medlemsanläggningar är klassificerade och utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser. I dagsläget representerar Svenska Mötens medlemmar cirka 25 procent av den totala mötesindustrin och omsätter drygt två miljarder fördelat på cirka en miljon gästnätter. Svenska Möten tar ett tydligt ansvar för att driva branschens utveckling och ytterligare befästa sin position som ledande mötespartner och mötesstrateg. Detta uttrycks bland annat i strategin om möteshantering för större organisationer samt i projekt som Svenska Mötesmodeller, Framtidens Mötesrum och utnämningar av exempelvis Årets Svenska mötesplats.

- Vi är oerhört glada att vi så snabbt blivit invalda i organisationen, säger Görvälns Slotts VD Johan EKlund. Vi har sedan 2004 varit medlemmar med vår anläggning Hufvudsta Gård och är mycket nöjda med medlemsskapet och det sätt organisationen arbetar, fortsätter han. - Svenska Möten arbetar med att driva viktiga branschfrågor framåt och ställer krav på medlemmarna, vilket gör att anläggningarna blir allt bättre. Det gäller allt från miljömärkning och säkerhet till komforten i konferenslokalerna och gästernas totalupplevelse.

- Vi har satt som mål att Görvälns Slott ska bli den finaste konferensanläggningen i Sverige. Då menar vi inte finaste i antal stjärnor, utan finaste i bemärkelse av totalupplevelse. Att vara medlemmar i Svenska Möten kommer att hjälpa oss att nå detta mål. Vi siktar på att vinna priset som Sveries bästa mötesplats vid galan i november 2009.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.