Grand Group AB förvärvar Hotel Drottning Kristina - | Konferensvärlden
Hotel Drottning Kristina.
Mötesnytt > Grand Group AB förvärvar Hotel Drottning Kristina

Grand Group AB förvärvar Hotel Drottning Kristina

Hotell Grand Group AB förvärvar Hotel Drottning Kristina och stärker ytterligare sin position som ledande inom lyxsegmentet i Stockholm. Grand Group som sedan tidigare driver Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel, tar över verksamheten från och med den 1 oktober 2018.

6 augusti 2018,

Grand Group är ledande inom lyxsegmentet och kommer genom förvärvet att bredda hotellgruppens erbjudande. Hotellet kommer även fortsättningsvis att drivas under ett eget varumärke. Efter ett planerat utvecklingsarbete kommer hotellet att öppna i ny regi i slutet av året.

Vi ser förvärvet som ett komplement och positivt tillskott till vår befintliga portfölj med unika koncept på bästa tänkbara läge. Hotellet kommer med sin historiska byggnad att stärka gruppen som helhet och bredda vårt erbjudande. Vi ser framemot att fortsätta den utvecklingsresa som de tidigare ägarna påbörjat. Här skapar vi en attraktiv mötesplats och ett hotell mitt i händelsernas centrum, säger Pia Djupmark, vd, Grand Group AB och Grand Hôtel Stockholm.

Hotel Drottning Kristina är ett boutiquehotell som är centralt beläget vid Stureplan i Stockholm och inrymmer idag 101 hotellrum.

Vi är oerhört glada och stolta över att just Grand Group tar över vår hotellverksamhet och fortsätter det arbete som vi påbörjat. De har både erfarenheten och kompetensen att vidareutveckla konceptet för att ta det till nästa nivå, säger Caroline Syrén, vd, Hotel Drottning Kristina.

Läs mer om Grand Hôtel Stockholm och Hotel Drottning Kristina på Konferensguiden.se och boka nästa konferens här. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.