Grand Hôtels VD Nils Axing antar internationella utmaningar - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Grand Hôtels VD Nils Axing antar internationella utmaningar

Grand Hôtels VD Nils Axing antar internationella utmaningar

Efter 15 år går Grand Hôtels VD Nils Axing vidare mot nya utmaningar och blir hotelldirektör för InterContinental Amstel Amsterdam och lämnar sin position på Grand Hôtel sista december 2009.

5 oktober 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Sedan 1994 har Nils Axing innehaft ett flertal prestigefyllda uppdrag på Grand Hôtel, bland annat som källarmästare och hotelldirektör. 2006 utsågs Nils Axing till VD och har varit drivande i att utveckla Grand Hôtels utökade utbud av faciliteter och service med Cadierbaren, Restaurang Mathias Dahlgren och öppnandet av Burmanska Palatset med Prinsessan Lilians svit som utmärkande exempel.
– Mina år på Grand Hôtel har utmärkts av härliga medarbetare, en exceptionell gästmix, stimulerande arbetsuppgifter och färgstarka upplevelser. Som kronan på verket har jag under mina år som VD haft förmånen att leda arbetet med att ytterligare stärka Grand Hôtels varumärke genom nya och förbättrade erbjudanden. Jag har under en tid lockats av tanken att arbeta internationellt och när jag nyligen fick förfrågan att ta över ansvaret för InterContinental Amstel hotell i Europas mittpunkt, kändes det rätt att anta erbjudandet. Det är självklart med stort vemod som jag nu lämnar mitt uppdrag och jag önskar Grand Hôtel fortsatt välgång och lycka, säger Nils Axing.
– Jag vill tacka Nils Axing som under sina 15 år här på Grand Hôtel har satt sin personliga prägel på och gjort ett bestående avtryck i Grand Hôtels historia. Nils Axing har varit mycket betydande i arbetet med att ta Grand Hôtel till en unik marknadsposition och jag önskar honom all lycka när han nu går vidare mot nya spännande utmaningar på den internationella marknaden, säger Peter Wallenberg Jr, styrelseordförande Grand Hôtel Holdings.
Rekryteringsprocessen av ny VD till Grand Hôtel har påbörjats.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.