Guld igen till Varbergs Kurort! - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Guld igen till Varbergs Kurort!

Guld igen till Varbergs Kurort!

Två guld på en vecka! Comwell Varbergs Kurort har tilldelats priset som Sveriges bästa konferenshotell – bara en dryg vecka efter att ha fått utmärkelsen som landets bästa kurort.

31 januari 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Det är branschutmärkelsen SSQ Awards jury som för andra året i rad har utsett Varbergs Kurort till Sveriges bästa konferensanläggning. Vid sidan av gulddiplom för detta får Svanenmärkta Varbergs Kurort även ta emot tävlingens hedersomnämnande för sitt miljöperspektiv.

Vd Martin Svensson, Comwell Varbergs Kurort:
”Vi har fått fantastisk respons från våra gäster det senaste året, inte minst för nya Villa Apelviken och alla de möjligheter som finns där. Vi har velat – och lyckats – möta de moderna svenska och internationella konferensernas krav, på allt ifrån teknik och komfort till storlek, flexibilitet och kapaciteten att byta skepnad från möteslokal till showroom, mässhall eller festvåning. Konferenskunden 2011 siktar högt och det triggar oss enormt! Ett pris som SSQ Award – som bygger på både branschkrav och upplevd kundnöjdhet – går rakt in på glädjekontot och sporrar oss att fortsätta möta och överträffa förväntningarna!”

SSQ (Scandinavian Service Quality) Award är en kvalitetsutmärkelse, grundad på gästenkäter, anonyma Mystery Shopper-besök, anonyma gästkontakter, medarbetarenkäter samt miljö- och säkerhetskartläggning. SSQ Award är utvecklat av Better Business, i samarbete med undersökningsföretaget FSR och mötesindustrin samt serviceföretag i Sverige. Prisutdelningen genomförs i samarbete med SHR.

Tidningen Leva tilldelade Comwell Varbergs Kurort en guldmedalj som Sveriges bästa kurort i nr 2/2011.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.