Hälsoproffs till Yasuragi - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Hälsoproffs till Yasuragi

Hälsoproffs till Yasuragi

Jimmy Myhrinder har rekryterats till tjänsten som ny spachef på Yasuragi Hasseludden. Han kommer närmast från Sturebadet där han arbetat i en liknande position. Jimmy har även lång erfarenhet från hälso- och träningsvärlden och en bakgrund som dansare.

29 november 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Jag är djupt imponerad av Yasuragis spakoncept och tycker det ska bli oerhört spännande att vara med och utveckla detta vidare, säger Jimmy Myhrinder.

Yasuragis spa är ett av Sveriges största och utbudet av behandlingar och aktiviteter hämtar inspiration i den japanska hälsokulturen.
– Med sin gedigna erfarenhet av friskvård, träning och spa kommer Jimmy att bli ett starkt komplement till vår organisation. Jag uppskattar Jimmys driv och positiva energi och ser fram emot att arbeta nära honom, dels i hans roll som spachef men också i Yasuragis ledningsgrupp där han kommer att ingå, säger Anna Spjuth, VD på Yasuragi.

I samband med att Jimmy Myhrinder börjar sin anställning kommer Phillippa Taguchi, idag terapeutchef på Yasuragi, att kliva in i rollen som assisterande spachef.
– Det ska bli ett nöje att arbeta med Jimmy och jag tror att vår gemensamma kunskaps- och erfarenhetsbas kommer att göra det kreativa spaarbetet på Yasuragi ännu mer framgångsrikt, säger Phillippa Taguchi.

Med rekryteringen av Jimmy Myhrinder och ett ökat fokus på spa fortsätter Yasuragi Hasseludden att stärka sin position som innovativ och nytänkande spa- och hotellanläggning. 2011 blir ännu ett rekordår för Yasuragi som förutom att få toppbetyg av gästerna ökar omsättningen till 177 miljoner.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.